Majken håller oss på halster

majken

Vackra Majken kom till sitt jourhem i slutet av mars, genom Polisens försorg, tillsammans med sin vuxna unge Malika. Majken är fantastiskt kelig, social och – höggravid! Nu väntar vi och jourmatte spänt på när kattungarna ska komma, för hon bäddar i sin bolåda och den stora magen hoppar än hit än dit…

Så nu är det allmän gissning: Hur många ungar tror ni att det blir?

Ständiga rapporter kommer på Majkens egen tråd i HittekatteriFokus; hittekatter.ifokus.se/Forum/Read.aspx!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Majken håller oss på halster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *