Tack för besöket!

garvande_katt1

Gissa vad?  I dag har vi haft riktigt fint besök! Ända från Hällefors med buss kom ”Angel” och hälsade på. Det resulterade i att jag fick TVÅ hela mysiga promenader med henne och matte – PLUS att Nova och jag fick fina Presenter!

Tack så jättemycket! Sådana kompisar är alltid välkomna tillbaka!

Vilken härligt bra dag det har varit!

Här är Angels blogg: www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tack för besöket!”

 1. Var underbart roligt att hälsa på dig, och gör det mer än gärna igen.. när jag får tid att åka ner igen ^^

  Och någon dag får du, nova, matte och husse komma upp till mig. Då jag snart har flyttat till min nya lägenhet^^

  1. Tack så mycket! Ja det är alltid roligt att få besök av trevliga människor! Ta med Neko nästa gång? Och Madame? ^^
   TassKram Wikki

 2. Madame får inte följa med denna gången, men till helgen ska Neko o jag upp till Angel med möbler och lite annat. Ska bli gott att lämna storsta’n för ett tag. Just nu går Madame runt i lägenheten och nosar som bara den, vad hon fått korn på har vi ingen aning om.

  1. Å vad spännande – en annan gång kanske ni kan ta svängen förbi Örebro också? Ta hand om Angel, hon är mysig!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *