Kan du rädda Molle?

molle

Var finns människan som vill rädda vackra hankatten Molle till ett bättre liv? Molle finns i Ronneby, han har gått hemlös länge och är skygg. Just nu får han mat på altanen hos en kvinna som ändå lyckats få klappa honom lite. Molle haltar och behöver få komma till veterinär för att få koll på vad som är fel. De 2-3 vintrar han tillbringat ute har satt sina spår…

Var finns du, Molles undsättare? Ta kontakt med Emma på KKS! (ronnebyshittekatter.blogg.se/)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kan du rädda Molle?”

  1. Men stackars katt! Kunde jag skulle jag ta honom bums men jag håller ju på med vilda djur och har 3 hundar att ta hand om.
    Jag hoppas att han får ett bra hem den lilla gobiten..
    Ha det gott /maria

    1. Ja suck – man kan ju inte rädda alla, hur gärna man än vill! Man får ta hand om dem man kan sköta, du är super som grejar det med alla de vilda djuren!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *