Katten som har egen häst!

Det här kallar jag cool katt:

hok

Hästen Gullan är mjuk sovplats för en nöjd katt!

hst_o_katt

Det behövs inga klor för att hålla sig kvar!

hok1

Högst avslappnat putsar man pälsen och tar en ridtur samtidigt…

Kissen och Gullan hör hemma på www.metrobloggen.se/firemoonhorses.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katten som har egen häst!”

  1. Åååååååååååååå, va jag önskar jag hade en egen häst. Tänk va bra sovplats, transportkompis, nospusskompis…………………….å en stor beskyddare om det kommer nån dum en………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *