Nova – en morgonsol

__large8

En första riktigt ”egen” utetur på landet för Nova – i påskdagens ljuvliga morgonsol, med matte i koppel, samt sällskap av stora matte, Wikki, Ville och Tanja.

__large10

Alla landet-katter är snälla mot sin nya gäst (Även om Mjurre är blyg som vanligt) och håller ett öga på att hon har det bra! Och så finns det ju så fantastiskt mycket att se på, nosa på och smyga på…

__large11

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *