Jaktens spänning

__large12

Kattliv på landet, kan det vara bättre? Jag, Mjurre, Ville och Tanja har suttit i 2 timmar och junat möss mellan carporten och vedboden uppe i stenhögen, bland nyponbuskarna. Det var snårigt och taggigt men spännande. Ja även om jag inte fick någon mus den här gången så fick jag ha lite äventyr i tassarna. Jag slukade en halv burk tonfisk när jag kom in, man får aptit av jakt!

__large13

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jaktens spänning”

    1. Tack för komplimang om mattes bilder på oss, hon blir glad för det!
      Så klart jag tassar över och hälsar på i er blogg också!!!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *