Vi har vaktat stora husse

Matte, husse och stora matte åkte bort ett tag på PåskMiddag, och Nova och jag fick ansvaret att vakta Landet och stora husse. Fast han var mest ute och klöv ved. Vi skötte huset själva!

_480

Vi vaktade påskgodiset… men nu går jag ute och solar pälsen, när alla är hemma igen!

_481

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *