Morgontur i lantluft!

Jag har luftat tassarna och inspekterat en massa saker, vedhögen t ex – fick lite sågspån i pälsen men vad gör det?

__large71

Du anar inte hur lycklig jag är just nu! Och Nova här också trevligt, ligger på rumsmattan och viftar med alla fyra tassarna i vädret! Också glad katt!

Jag bloggar mer i eftermiddag, bu ska jag vara UTE!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Morgontur i lantluft!”

 1. Jag vet precis hur du känner det. Min matte bodde innan i en liten håla till samhälle som var riktigt tråkig. Men varje sommar så åkte hela familjen till Öland och jag kunde leva livet. Fatta hur glad jag blev när familjen flyttade dit permanent, nu är jag ute mest hela tiden och låter därför Puma sköta bloggen för det mesta.

  1. Ja idag har varit härligt och jag har smygit ute massor, nu ska jag ta en klättertur i träden… Nova får gå ut i koppel så länge. Livet!
   TassKram Wikki

 2. Jag vet hur de där högarna är. Brukar finnas massor av flerbenta godsaker i dem! Saknar det där lite från ungdomens hårda utedagar, men nu har jag det lika kul när jag vaktar alla fönsterspringor som brukar släppa in hela smörgåsbord vissa dagar!

  Mjau and out!
  /Sture

  1. Jag fångade i alla fall en massa goda kryp i den där högen, även om det inte var möss så fanns det andra vingsaker som var smaskens! Men om jag fångar gott om möss så lovar jag att bjuda, Sture!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *