Orättvisa pälsbestyr…

Tänk om en katt kunde byta vinterpäls mot sommarpäls lika lätt som ens människor hänger in vinterjackan i garderoben?

pls1

Men nej då – det är stora matte som jagar mig med borsten och kammen och formligen sliter ut pälsrötterna på mig, fastän hon vet hur pälsöm jag är!

Medans Nova ligger i klättertornet och tittar – hon behöver minsann inte kammas med sin korta päls. SUCK!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *