Jag skulle kunna tänka mig en twitterkattlucka!

…men matte är inte helt med på idén – hon säger att vi bor i ett område där någon skulle kunna få för sig att stjäla en fin katt som mig, om jag gick ”lös”. Eller ännu värre, släpade mig efter en bil i ett snöre, den hemskheten hände katter häromkring också förut.

Så jag får nöja mig med koppelpromenader, och det är inte dumt det heller vill jag lova!

twitlucka

Här kan du läsa mer om Gus och Pennys twittrande kattlucka:www.metro.se/2009/04/09/69307/har-ar-kattluckan-som-har-eget-twitte/index.xml

twit_in

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *