Jag blir prillig: 1111

Det är inte sant??? Någon kattfé har gjort något med sitt försvansade trollspö, för så här mycket sidvisningar har jag aldrig haft?

63

Knasen, Sippo, Cherokee, Chinook, Madame och Sixten och alla bloggkatterna, gör ni något bus med mig?

PåskSpinn Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag blir prillig: 1111”

    1. Tack Neko! Den kommentaren gick rakt in i hjärtat som en varm sommarol! Du anar inte vilken värme det gav! Tack tack tack!
      GlädjeSpinn Wikki

  1. Såklart Matte och jag surfar in på din sida en hel del, du är snabb i tassarna med att lägga in nytt intressant att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *