Fantasin har inga gränser

– men katt-cowboys kunde inte ens jag föreställa mig!https://youtu.be/Pk7yqlTMvp8

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Fantasin har inga gränser”

    1. Man kan verkligen undra HUR de gjort detta… man ser ju att det är trickat men de har ändå filmat en hel del katter och lagt ihop sekvenser… Så cute!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *