Tusse har gjort Tussilagona!

tussilago

Grannkatten Tusse påstår att det är tack vare honom som alla tussilago finns. Jag vet inte vad jag ska tro, jag.

Jag fick en kommentar från Nette: ”Det kanske är tack vare alla skogisar, som skogen finns?…” – nu börjar jag fatta hur det fungerar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tusse har gjort Tussilagona!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *