Soooooooooooool!

Vårfnatt i tassarna, se upp!

_479

Här skall fångas solkatter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Soooooooooooool!”

 1. Vad tjusig du är! Att jaga solkatter är hääärligt!

  Bloggsvar:

  Puzzelipuzzpuzz tillbaka! =O)
  Kattans skojsigt att du tittade in till oss!

  Nospuffar och buffar från Chinook & Cherokee

  1. Och ni gav mig just den TUSENDE sidvisningen den här månaden! Otroligt!
   SvansDans! Måste firas med lite kattmynta!
   TassKram och Tack!
   Mer NosPåskPussar från Wikki

  1. Men sedan blev det mulet här och massor av regn, usch!!!
   Hopas det blir bättre i morgon, då ska jag ut med mattarna!
   GodNattTassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *