Nu vilar jag tassen ett tag

…och gör helg. Matte har lovat promenad ute när hon och husse kommer hem. Så jag lääääängtar!

relaxfriday

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu vilar jag tassen ett tag”

  1. Hej!

    Tack för ditt medlidande. Hon mår bättre men äter inte mycket. Vi vet ännu inte hur det blir med allt. Vi var till veterinären och då sade dem att de fanns hopp … Återstår att se. Söt blogg du har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *