Att färdas mellan världarna

…eller från någonstans till ingenstans, från synlighet till osynlighet, från liggande fullt sovande på sängen genom en stängd dörr ut till toppen av det högsta trädet – det är så vi katter kan färdas mellan dimensionerna!

disappear
come_n_go
not_here

Inget konstigt alls – för en katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *