Vad önskar du i påskägget?

pskkatt_sverak

Ibland drömmer man om vad man skulle göra om man vann något riktigt exklusivt eller om man fick en ofattbar summa pengar. Men de drömmarna blir liksom inte gripbara. För mig, som katt utan behöv av prylar, känns de små sakerna närmare och viktigare:

  • Att inte vara hungrig och frusen. – Tack matte och husse för varje skål mat och portion godis vi får av er. För den varma famn ni ger oss att krypa in i, när tassarna fryser!

  • Att inte behöva leta efter tak över huvudet. – Tack alla människor som bidrar till att katthemmen och djurskydden finns med era gåvor, bidrag och insatser. För den kärlek ni ger, inte för att ni måste, utan för att ni VILL!

  • Att behandlas med respekt och värdighet. – Också små hittekatter har ett värde. En klapp på huvudet till en skyggis som inte längre fräser förskräckt utan för första gången förstår nöjet i människonärhetens goda sidor, det är mer värt än BingoLottovinster!

  • Att få en liten myntamus ibland, som ingen annan dreglat på?!

Är det långt till Påsken, husse???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *