Söndagen är vilodag…

_462

…och en bra låda är ett perfekt ställe att tillbringa den på!

spike1

Här är Spike i sin låda…

otto

I den här lådan spinner Otto!

inabox

2in1box verkar det här vara, men en trång låda är det nåt visst med, det kan de flesta katter intyga!

inrullad_diesel

Annars kan Diesel här visa ytterligare ett mysigt alternativ för sovplats!

Sov gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Söndagen är vilodag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *