Aftonbladet jamar: Katter som söker hem!

 

ab1

 

En stor NosPuss till Aftonbladet som på sin web har länkat till videos: mittklipp.aftonbladet.se/app/searchVideo.action med film på katter på olika katthem! Tack och TassKram!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Aftonbladet jamar: Katter som söker hem!”

  1. Det är fruktansvärt,jag kan och vill knappt tänka på det men kan inte låta bli. Alla dessa hungriga frysande bebisar där ute:( Människobarn är det aldrig ngt tal om, de ska ha allt,varför inte andra levande varelser då också:( lika mycket värda allihopa.

    1. Jag håller helt och hållet med dig! Alla har rätt till ett värdigt liv. Fast jag fattar inte vad det är med männsikor idag som kan göra både djur (och ibland andra människor) till nån sorts slit&släng. Det värsta jag läst om idag är nån som kastat ut två katter med benen ihoptejpade i Skelleftehamn. Döda. Varför?
      Gråter tårar på tassen!
      Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *