Katter kan flyga!

Jag har bildbevis:

flying_cat

Nä men vänta, det blev fel bild. Här är rätt:

flygkatt1
flygkatt2 Hopp!
flygkatt_sebi

 Sebi kan flyga…

hopp1
flyger
shogo_in_his_wild

Shogo kan också flyga!

flygkatt3
inflightlunchbychopstix1

Det är inga ballongtrix och inga dolda snören, jag lovar!

Alla katterna flyger på egen tass…

abbykrock_vicke_vire_o_viggo_viking

En del flyger till och med i par! Nu ska jag träna…..

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *