Rör inte min vippa!

_460

Nu har jag gömt mina kära vippor. I papperskorgen. Dom är bara mina!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Rör inte min vippa!”

 1. Hehe nee den ska man verkligen inte röra ;p
  Tycker även att du ska kolla in på våran filmblogg där vi skriver om filmbolagens makt samt att vi ska rösta fram bästa film genom tiderna!/MVH FilmX

  1. Tack så jättemycket! Då kommer den med i ett blogginlägg hos mig framöver! Härligt!
   Trevlig helg!
   TassKram Wikki

  1. Härligt! Jag ska tassa dit en dag och göra ett fotoreportage om det! Han som gjort det är berömd för lodjursskulpturer!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *