Fredag ersätter gamla tiders lördag…

Stora matte var barn på den tiden när man gick till skolan på lördagsförmiddagar. När man jobbade till sent på fredagen och skötte inköpen på lördagen. Nu för tiden börjar helgplaneringen redan på torsdagen och vid fredag lunch ungefär börjar arbetsplatserna tömmas, folk kilar hem och fixar ”för helgen”, som inofficiellt börjar redan fredag kl 12 ungefär.

kittymartbyhoschie

Det är då för väl att vi är katter. Behöver inte bekymra oss!  Vi är redo för party hela tiden!

plcongrats

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *