Sex och kärlek? På min blogg?

sexx

Kikade lite var jag låg i gruppen ”Betraktelser” – det var då jag fick se att jag är länkad till ”Sex och kärlek” också. Hm…

54

I den kategorin ligger jag på 111e plats.. Jag ska nog behålla den här inställningen på kategorier trots allt?

NattSpinn från Er Sexiga Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *