Hade du problem med att rösta på Rosie?

Jag skrev i ett tidigare inlägg om katthemskatten Rosie som tävlar på Hemmets Journals KattSajten om äran som Månadens Katt. Somliga av er som ville hjälpa till med att rösta kom nog inte fram, för röstningsmojängen krånglade. Men nu skriver HJ så här:

Marsbilden:  Vi ber om ursäkt för att röstningsfunktionen varit ur spel. Nu fungerar allt igen, välkommen med din röst! Varje månad väljer redaktionen ut 12 kandidater bland alla kattbilder som laddas upp på sajten under Läsarnas bilder.
Vinnaren får ett paket med kattprodukter från Lupus.

Rösta fram till 15 april och vinn trisslotter!

Gå in på www.kattsajten.se/Manadskatten/ och rösta på nr 3 Rosie, en tjusig svartvit kattjej från ”mitt” katthem i Örebro, fotograferad av mysiga kattvännen Josefine. Så här snygg är hon:

jossanrosie1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *