Fredagsmys

…kan också vara något alldeles speciellt gott att mumsa på:

_441

…med kycklingsmak, tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fredagsmys”

  1. Ojojoj Nova vässa klorna, nu ska vi vara med och tävla! Kom ska jag visa dig hur man gör!!
   TassKram Wikki

  1. Ja det vore toppenkul! Något kattigt men annorlunda? Eller? Ser fram emot det!
   Cat is Art!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *