En tävlande katt i ”Let’s dance”?

Nej men här kan du vinna kattmat! Mina kompisar på Katthemmet Kompis har fixat en tävling så att du katt där ute i cyberSverige kan vinna smarrig kattmat! Här är länk till tävlingen: katthemmetkompis.blogg.se/2009/march/vinn-2-kg-kattmat-fran-royal-canin.html#comment

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och lämna din mailadress! Lycka till!

danskatt  ….och så dansar vi loss lite???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *