Tänk på MammaKatterna!

henrietteronnerknipastudyofcats

Inte bara hemlösa hittekattungar ska räddas till nya hem – kattmammorna är minst lika viktiga att fånga in! En lösdrivande okastrerad katthona kan få åtskilliga kullar ungar på ett enda år, och ju fler de blir, ju värre blir situationen med sjukdomar, inavel och svält.

Läs Emmas vädjan för kattmammorna på ronnebyshittekatter.blogg.se/2009/march/tank-pa-kattmammorna-i-var.html! Emma presenterar tjugo gripande bilder på kattmammor som hon tagit hand om. Några klarade sig inte, några fick nya hem. Läs!

…och stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *