Jag är en pratsam katt

ameows

…och idag finns det mycket att diskutera:

Jag vill nämligen inte bli Borstad. Men jag MÅSTE Borstas. Det sitter alldeles för mycket löst tuss i pälsen nu, och det är inte snyggt. Nova, du vet inte hur bra du har det med din korta päls som inte behöver kammas! Suck.

Känner du förresten till det faktum att när katter pratar med varandra, så använder de till största delen bara kroppsspråk? Sedan kommunicerar de mycket med dofter,  på ett sätt som människor inte kan uppfatta, men som en känslig kattnos registrerar direkt. Sina läten, alltså jamanden, använder katter mest när de vill snacka med sina människor (Ge order om något, vill säga!). Man kan fundera lite på hur det kommer sig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *