Kattsaker som du inte visste fanns

rd_klocka

Glänsande kattklocka med maniskt stirrande blick. Den kommer med sitt tickande att driva dig till att handla kattmynta, champagne och exklusiva chokladpraliner med chili i…

kattkista1

Skattkista kombinerad med speldosa. Får dig att skänka hela din förmögenhet till närmaste katthem. Mitt till exempel.

Lite katt-bling-bling att pimpa mobilen med?

kulkissar_mobil
kattpinglaw1

Då ska du ju absolut ha den här som jag tycker föreställer en Wikki!!!

De här bling-bling-sakerna finns att beställa från www.kattprylar.se/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattsaker som du inte visste fanns”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *