Om jakten på att få läsare till bloggen

kanin2

Lockbete: Kaninbulvan, modellen för rävjakt….

Nej tack, säger jag till alla extra hjälpmedel att jaga läsare till min blogg. Viraltrafik, pingar, jag vet inte vad allt det finns. Det finns massor av sätt att få folk att hitta ens blogg och få läsare osv – men jag vill att det som jag skriver ska bli läst för sin egen skull, för att det intresserar folk och katter – inte för att jag fixat ett antal poänggivande länkar eller lockar med gratis saker.

Jag hoppas du vill tycka om mig och min blogg och länka den till dina favoriter utav skälet att du tycker om mig och mina sakfrågor kring katter, eller att den bara roar dig eller är söt!!! – inte för att jag sprider ett gratiserbjudande som i sin tur genererar sidvisningar för andra enligt en pyramidmodell.

Pyramid- och värvningsmodellen har jag lite svårt för. Den som är först in med det vinner alltid och i botten finns förlorarna som kom sist på tåget och aldrig får en tallkotte ens som tack.

Visst – jag får 0,03 öre per sidvisning på den här bloggen om jag kommer upp i 5000 sidvisningar. Men jag är inte ens i närheten, och det bekymrar mig inte. Om det är tre eller trehundra som läser ett av mina inlägg spelar ingen roll – hellre EN som verkligen LÄSER, än hundra som inte bryr sig!

Det känns viktigare att få respekt för den man är, utan jakt på visningar. Jag är antagligen en konstig katt! Men jag är ju katt… bara.

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Om jakten på att få läsare till bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *