Carusos familj flyttade ifrån honom?

caruso

Katten Caruso strök omkring vid en ridskola i ett års tid, tovig smutsig och hungrig.

Nu finns han – snyggt rakad och ren, samt kastrerad, vaccinerad och ID-märkt – på katthemmet Kompis i Nybro och väntar bara på att någon ska älska honom och ge honom ett hem!

Fler bilder på Caruso: katthemmetkompis.blogg.se/2009/february/carusos-familj-flyttade-ifran-honom.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *