Kattens språk 2 – välj nivå!

vartragtaleveltavalafarbysolkeera

Många gånger vinner man på att komma ned på kattens nivå. Inte förvånande är det därför ofta som små barn har lättare att ”prata” med sin kisse än vad vuxna har – de är ju nere på golvet i lämplig katthöjd. Prova själv att ligga på golvet och prata med din katt… DU får helt andra svar än när du står upp höjd över den!

Ta med dig en kudde och kryp ner till din katt istället för tvärtom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kattens språk 2 – välj nivå!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *