Försvunnen: Schäfern Rockie

rockie

Läs mer på rockie.skogsbergsshetland.se/#home

Schäfern Rockie försvann från Fingerboda natten 7-8 januari 2009 (Fingerboda ligger mellan Lindesberg och Örebro) alltså för sju veckor sedan. Rockie är märkt med ChipID: s50940/2001. Han är en stor hane med ljusrött huvud, ljusröd med svart rygg, en jättesnäll hund. Han är 8 år.

Kontaktinfo:

Mitt katthjärta värnar även om en bortsprungen hund!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Försvunnen: Schäfern Rockie”

 1. Vill du att jag länkar till din blogg är allt du behöver göra att bli medlem här, på GratisMode.se:
  http://www.gratismode.se/?c=4678

  Det är en gratis sida där du samlar poäng för att få presentkort från massa olika affärer. Välj samma användarnamn som sista delen av din bloggadress så hamnar du på min superheta länklista samtidigt som du får gratis presentkort!

  Vi ses 🙂

 2. Vill du att jag länkar till din blogg är allt du behöver göra att bli medlem här, på GratisMode.se:
  http://www.gratismode.se/?c=4678

  Det är en gratis sida där du samlar poäng för att få presentkort från massa olika affärer. Välj samma användarnamn som sista delen av din bloggadress så hamnar du på min superheta länklista samtidigt som du får gratis presentkort!

  Vi ses 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *