DrömTassar

pushkin

För att matte ska kunna sova gott har jag lejt in en kattvampyr som ska jaga bort alla elaka Drömmar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “DrömTassar”

  1. Den var ganska söt ändå 🙂
    Jag ska vara Whiskas-vakt i helgen så jag är överlycklig just nu 😀 Ska försöka få till några kort med mobilkameran och lägga upp i bloggen.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *