Mitt nya katträd – eh nej ”vårt”…

_375

Det här fina katträdet vann stora matte på en rolig tävling på www.swecat.com och hon tänkte att det kunde säkert komma till användning på katthemmet. Men nu när matte och husse fyllt på hushållet här hemma med den där röda spinkiga kattjejen, så insåg vi att vi blivit filial till katthemmet, och faktiskt behövde ett till katträd, så det hamnade hemma hos oss.

Jag kan ju säga att det är mer än väl godkänt! Jättestadigt och mysigt att vara i.

SuperSpinn!!! Vilken tur vi haft!

TassKram Wikki

_370

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mitt nya katträd – eh nej ”vårt”…”

    1. Ja det är tur att katter aldrig har svindel… Men stackars er människor som går miste om nöjet att få klättra i träd!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *