Ta små steg till ett nytt liv

Nu händer det flera spännande saker i mitt liv! Nya steg:

erbjkattfodertunna1

Matte, husse och stora matte kom hem igår från kattutställninge, fullt av goda kattdofter på dem, men bäst av allt: Jag har fått en egen jättetjusig fodertunna! Med katter på! Den ser inte riktigt ut så här, men är minst lika fin! Nu sak vi bara fylla den med något gott, som mitt Indoor Longhair foder!

Matte har fått ett praktikjobb på Pressbyrån i stan! Så nu kommer hon att vara hemifrån lite mer, men det behöver hon! Komma ut i en människoflock och inte bara vara med oss katter. Lycka till, matte!

Min nya kattkompis Matrix har ett problem. Sitt namn. Hon lyssnar inte till det alls. Vi håller på att leta som sjutton i kattvokabulären efter något ord eller namn som hon reagerar och lystrar till. Det är ju viktigt att veta när ens människor pratar om en! Jag hör på en millisekund ordet Wikki och vet när det gäller mig. Ibland vet jag ändå, när husse och matte pratar om ”den där runda Bollen som behöver Banta och Borstas”. Då gör jag mig osynlig och så leker vi leken ”Var är Wikki nånstans???!” tills de har glömt de där fula orden på B.

Tips! I den här bloggen finns, vackert skrivna, andra steg för livet: http://www.metrobloggen.se/livetsskola – Tusen steg skall det bli med tiden! Roligare att följa än de där andra som börjar på B…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *