Välkommen på Öppet Hus

På Örebro Katthem! På onsdagskvällar kl 17-19 och söndagar kl 13-16. Ofta är min duktiga matte där och hjälper katterna att presentera sig, de kan vara lite blyga ibland.

__large228

…men det finns flera underbara missar som söker just Dig!

_katthemmet__large

En Mezzopotamius kanske?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *