Godsaker precis utom räckhåll

…undrar varför det godaste alltid är mest svåråtkomligt?

47

Som fågelrackare t ex? Sitter där på matbollarna och en jämra glaaaaasruuuta emellan? En duktig katt kan ju inte ens göra sin plikt!

__large226

Ville, stackaren, han går med nosont idag, för han glömde sig igår eftermiddag och gjorde ett sjukilos kattanfall på blåmesen utanför fönstret. Med full kraft! Aj så pinsamt. Fönsterspröjsen knakade och Ville ramlade ned under köksbordet och grät på tassen en stund.

__large227

Pinsamt. Och mitt kattgodis är i skåpet ovanför frysen. Kattplågeri, skulle jag vilja säga. Kan jag inte ens få disponera mitt eget kattgodis som jag vill?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *