Knotan, lycka till i ditt nya hem!

knotan

Knotan tror att han är en rottweiler! Han har i alla fall en rottweilers ego. Hoppas du får det underbart nu med ett eget hem!

knotan1

Sköt om dig i Stockholm!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Knotan, lycka till i ditt nya hem!”

    1. Jag tror han blir lycklig – de kom ända från Stockholm för att hämta just den specielle kissen!
      Hurra! *svansdansar*
      Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *