Hurra, andra pris i Kattbloggtävlingen!

Jag är så stolt! Med min blogg kom jag delad tvåa i Katthemmet Kompis stora kattbloggtävling. Det blev ingen priskorg att dela med katthemmet här i Örebro, men det tror jag matte har en annan lösning (hemlig) på…. Hela vinnarlistan finns här: katthemmetkompis.blogg.se/2008/december/nakens-dagbok-ar-arets-kattblogg-2008.html

naken

…och så här ser vinnarkatten, Naken, ut! Vill du titta på vinnarbloggen så är länken här: nakensdagbok.blogg.se/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Hurra, andra pris i Kattbloggtävlingen!”

  1. Tack för gratulationerna! Vilken vacker bild du lagt upp på mig. Där visar jag min absolut bästa sida 😉
    Grattis till dig med.
    Tass/ Naken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *