Hur många orkar man älska!???

Jag vet att hon älskar mej, bara mej, mest av allt i hela världen, av alla katter som finns. Sedan kommer nog mammakatten Semlan och på-landet-katterna. Men sedan, i mattes kärleksfulla hjärta, kommer alla de hemsökande katterna på katthemmet:

matdags
matdags1

Här är det extramysig matstund när katterna får njuta av lyxen med ”mjukmat” från burk i stället för torrfoder. Matte tar lite bilder och ser till att det blir rättvist fördelat med smakbitar. Visst ser det vackert ut?

Gissa om missarna spinner….

Foto: Josefin J.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *