Den roligaste kattmats-sajt jag sett på länge…

Ta en titt på MeowMix: www.meowmix.com/, dra muspekaren över katterna och fråga din egen kisse vad det låter som…

meow1

Deras logo är en katt med fem ben? (Ser lite ut som min kompis Ville… fast han har fyra vanliga ben…)

thinklikeacatgameshow

Men så är det ju stora USA där allt händer också: Din katt kan i team med matte och husse delta i den TV-sända tävlingen ”Think like a cat” och vinna EN MILJON DOLLAR!!!! Vem skulle inte vilja vinna det till sitt katthem? För C.A.T. (som jag berättat om i tidigare inlägg) i Portland tävlar katten Spooky D. Den 15/11 börjar tävlingen, se mer på www.meowmix.com/think_like_cat/theGames.htm

De tävlande fick frågan vad de skulle göra med ”a million bucks” – det fyndigaste svaret tror jag var ”Gonna buy a Mouserati!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *