Cat Art

En av mina favoritsidor med kattkonst är www.thepaintedcat.co.uk/ – en talangfull Londontjej, Denise Laurent, målar helt underbara katter!

Jag har bett att få visa några av hennes charmiga kattjulkort här på min blogg, om jag får OK så kommer de i ett nytt inlägg, annars gå in på länken ovan och kolla. Hon är med i SOFA, målar kattmorrhår så in i minsta molekyl perfekt att man nästan förväntar sig att de ska kittlas….

sofa …och ni skulle se bengalerna Denise målar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Cat Art”

  1. Hej!
    läste först nu kommentaren i vår blogg. Oj känner oss bara hedrade av att du ville visa upp Buffe i din blogg. Helt ok att du använde bildeerna. =) Får man vara nyfiken o fråga hur d hittade till vår blogg? ska kolla i din blogg lite mer sen när jag kommer hem. Men ville svara när jag såg inlägget. =)

    / Sandra, Buffe & Vinnie

  2. Hej!
    läste först nu kommentaren i vår blogg. Oj känner oss bara hedrade av att du ville visa upp Buffe i din blogg. Helt ok att du använde bildeerna. =) Får man vara nyfiken o fråga hur d hittade till vår blogg? ska kolla i din blogg lite mer sen när jag kommer hem. Men ville svara när jag såg inlägget. =)

    / Sandra, Buffe & Vinnie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *