Var finns fler kattbloggar?

Alltså: Riktiga katter med egna riktiga bloggar? Som min?

valli_burma

Bloggar OM katter finns det en hel del, bilden ovan kommer t ex från www.metrobloggen.se/sagoskattenoch föreställer pigga burmakatten Valli som busar i sin tunnel. (Kanonfint fotograferat av Vallis människor!)

…men jag letar bloggar AV och MED katter! Tips emotses!

(Ja men förlåt Madame, jag vet att du är väldigt aktiv i Nekos blogg men jag trodde snart att du skulle ha en egen blogg?)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Var finns fler kattbloggar?”

  1. Matte sitter för mkt vid datorn med sina onlinespel för att jag ska kunna få tassa själv . . . Försöker locka bort henne men det är svårt. Inte heller hjälper det att gå fram o tillbaks framför henne eller lägga mig på tangentbordet. Hon bara flyttar på det o fortsätter spela!
    *försöker spinna matte frisk*
    *maurrr*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *