Het sexig tidning…

pawprintmagazineAlla stjärnor och deras …hm… pets… i en alternativ mix. Kanske ett koncept som går att överföra på utformningen av våra svenska motsvarande magasin? Många djurtidningar jag bläddrar i är så pretentiösa, duktiga och – tråkiga! Var är kryddan?

Bli självlysande! Jag kan berätta om tricken?!!  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *