Hej då Isidor!

Matte gråter och gråter. I dag flyttar Isidor tillbaka till katthemmet. Det har inte fungerat med oss två katter, jag har varit irriterad och stressad och bitig och visat att jag inte vill ha en kisse till här på mitt territorium. Fastän det är en snäll vacker pojke som Isidor.

_287

Men Isidor är en anpassningsbar katt, en som tycker om människor och som kan passa in var som helst. Det är bara det att han och jag inte funnit varann. Matte har sådan ångest över att inte ha räckt till, skuldkänslor om inte det räckt med lek, kel och promenader. Men när Isidor och jag inte kunde leka särskilt bra tillsammans själva, ja då blev det att jag körde runt med honom och han kände sig jagad. Det var inte bra för honom och han spann och kelade förvisso men han blev liksom ledsnare i sättet. Tillbaka på katthemmet kan han få en bättre chans. Han kanske är en sådan som ska ha en en-katts-människa, som jag. Det kommer visst att bli tomt utan honom men…

Förlåt Isidor, och lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *