Skilsmässa med Isidor – vi blev inget lyckligt par…

Det blev inte något ”klick” mellan Isidor och mig. Vi fungerar inte på samma våglängd och han verkar mer deppig för varje dag. Visst är han vacker…

isidor6

Men om personkemin inte stämmer, så hjälper inte skönhet. Så nu planerar vi för att han flyttar tillbaka till katthemmet snarast möjligt. För våra bådas skull… Matte tycker att det är jättejobbigt, för hon hade verkligen hoppats på att jag skulle kunna ha en kär kattvän. I synnerhet som det fungerat så bra med alla katterna på landet i somras när jag var där. Men det kanske är skillnad när man kan vara fri katt ute och inte är begränsad av 65 kvm lägenhet?!

Förlåt Isidor, men jag har verkligen försökt!   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *