En kattorkidé? Finns dom?

Jo men visst: Arten LaelioCATtleya måste ju bara ha med tassar att göra? Eller kattsvansar? Titta på den här:

laeliocattleya

Som en fluffig kattpäls! Eller denna skönhet, Laeliocattleya Tropical Sunset Cheer Girl:

laeliocattley_tropical_sunset

…men en favorit är nog Laeliocattleya Rio Verde:

lealiocattleya_rio_verde

…som en lila svansplym a la Wikki!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *