Husses högvinst

Så här var det, the complete story:

Husse och matte och stora matte åkte till Husdjursmässan på Conventum. Där hade Nerikes Kattklubb ett stort lotteribord och de köpte sex stycken lotter. De öppnade de första fem utan vinst, och så lirkade de sakta sakta upp den sjätte – och det var nr 100, högvinsten!

”Varså god!” sa lottsäljerskan, ”ni får välja precis vad ni vill på hela bordet av allting!”

Och gissa vad husse och matte valde:

_252

En hel kasse med 40 påsar kattmat!

Och gissa vad de gjorde sedan: Åkte till katthemmet igår och skänkte hela högen med kattmatar till missarna där! Det finns stunder då jag är verkligt STOLT över min matte och husse. Mest hela tiden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *