Här är min överraskning:

Jag har fått en sambo!

_253

Lite förvirrat nyfiken kom en väldig kisse intrampande i MITT hem?!!! Matte klappade mig lugnande, men jag fräste lite ändå, så att han skulle veta vem som bestämde.

_254

Oj vad han var STOOOOR! Han heter Isidor och han får flytta hem till oss nu på prov ett tag. Jag håller ett öga på honom och tassar lite på honom och han har sagt OK till att jag är den som bestämmer i det här hemmet, så det har gått bra.

_255

Vår balkong gillade Isidor att vara på. Han har bott på så många ställen utan uteplats så nu njuter han verkligen av att få sitta på balkongbordet och nosa frisk luft.

Hoppas att vi kan bli bra kompisar. Det känns bara lite ovant så här i början att någon mer svartvit fyrtassing smyger runt här… Mer än jag själv och den osynliga.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *